Feţi frumoşi şi cenuşărese

Încă din copilărie visăm, feţi frumoşi pe cai albi, găsirea cenuşăresei care şi-a pierdut pantoful […].

La fiecare început de an forfotă mare în jurul noilor obiective, care mai de care mai spectaculoase. Suntem atât de entuziasmaţi, însă cu fiecare zi care trece acesta scade puţin câte puţin, lăsându-ne pur şi simplu purtaţi asemenea unei frunze în vânt, iar „frumoasele idile din basme” se pierd foarte repede în cenuşiul cotidianului.

Îmi vin acum în minte sacoşele pe care le-am pictat, proiectul a început cu o dorinţă şi un contur al unui om de zăpadă, un braduţ şi doi copilaşi. Exact aşa arată şi lista obiectivelor noastre pentru 2012, un contur şi o imagine finală a ce va fi, depinde doar de noi dacă vom zâmbi şi ne vor bucura realizările, este alegerea noastră joaca cu pensulele, cu multitudinea de culori şi tot alegerea noastră este să continuăm chiar şi atunci când ne plictisim şi parcă orice altceva ni se pare mai atrăgător.

Aş vrea să scoţi din buzunar hârtia viselor şi să fii sincer cu tine „Ai făcut până acum vreun pas pentru atingerea lor? Te-ai ţinut cu seriozitate de ce ai notat acolo? Sunt ele cu adevărat importante pentru tine? Ţi le doreşti cu adevărat?

Luptă pentru visele tale, luptă să îţi atingi obiectivele, luptă să îţi colorezi viaţa, luptă să colorezi şi viaţa celor care te încojoară pentru că doar luptând, la final vei întinde mâinile şi ele vor fi pline!! 

 

sursă foto: corbis.com

Anunțuri

3 gânduri despre “Feţi frumoşi şi cenuşărese

  1. Pune mana repede pe acele pensule, mai ales ca dispui de o „multitudine de culori” si coloreaza degraba „cenusiul cotidianului”. Epitetele spun mult despre noi, despre felul cum percepem viata. Asa ca fugi repede, ia rosu de la Golgota, alb de la neprihanire, verde de la tinerete, roz de la speranta, albastru de la cer… Parca e altfel cotidianul acum, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s