Breathe love

Sâmbătă, 25 august – O dimineaţă superbă, numai bună să stai în aşternuturile moi să citeşti câteva file dintr-o carte, să bei un ceai cu multă scorţişoară şi să te bucuri de minunile care te încojoară, dar………… trezirea, avem treabă.

Am plecat toţi cu gândul să pozăm sacoşica, care de când a apărut nu stă deloc locului, pentru a mai strânge ceva bănuţi pentru copilaşi cu probleme, însă am zis „mai bine ne pozăm noi cu ea” 🙂 inspirată de toţi oamenii dragi care o poartă peste tot. Trebuie să recunosc că de fiecare dată când o văd şi îi văd mi se umple inima de bucurie, respir iubire pur şi simplu.

Nu avem un caz concret asupra căruia să ne focusăm, însă sunt mulţi copii care încep şcolile şi din nefericire, încep fără resurse. O sacoşică înseamnă rechizite pentru ei, dar şi o sacoşică pe care să o ai tot timpul cu tine, că cine ştie când ai tu nevoie de ea.

Sunt mândră că o port, pentru că dincolo de faptul că e haioasă, pe ea sunt zâmbetele a multor micuţi pe care i-a ajutat.

Mulţumiri întotdeauna bunului Dumnezeu, Roxei, lui Sebi şi nu în ultimul rând lui Dan. Aţi fost şi sunteţi minunaţi.

Cu drag,

Comenzi la: mada6584@yahoo.com, sau pe Facebook: http://www.facebook.com/madalina.ene.186#!/osacosaindar, http://www.facebook.com/madalina.ene.186

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s